Screenshot 2018-11-26 at 15.21.42.png

Videoklipp

 

Videoklipp

Här är ett urval av olika framträdanden. Mer finns här.


22 maj 2019
Stora Samhällsgalan (Dagens Samhälle)

Hur krockar nyanländas övertygelser med svenska normer?


10 mars 2019
Podcast: Hur Kan Vi?

Här gästar jag Navid Modiris podcast ‘Hur Kan Vi?’ tillsammans med Hanif Azizi. I detta avsnitt talar vi om rasprofilering och hur förtroendet för polisen är idag, samt vad som är polisens största utmaningar.


5 november 2018
Podcast: Hur Kan Vi?

Här gästar Jens Ganman och jag Navid Modiris podcast ‘Hur Kan Vi?’ - där vi pratar om burkini, Jordan B Petersons medverkan i Skavlan tillsammans med Annie Lööf och begreppet konflikträdsla.


25 augusti 2018
SVT Opinion Live (klipp)

Pratar med Luis Lineo (Fi) om huruvida Brottsförebyggande rådet (Brå) bör forska om sexbrottslingars ursprung.


22 augusti 2018
Tv4 Nyhetsmorgon

Jag berättar om problematiken med att unga Afghaner är överrepresenterade i brottstatistiken - kulturkrockar och normer.


1 augusti 2018
Podcast: Hur Kan Vi?

Här gästar jag Navid Modiris podcast ‘Hur Kan Vi?’ - där vi diskuterar polisens arbetsmiljö idag och hur låsta de är i sin situation. Vi pratar om vad som hände i Almedalen 2018 och hur godkännandet av att NMR gång på gång får fortsätta demonstrera trots upprepat hot, våld och osäkerhet.


21 april 2017
Ledarsidorna: Ann Heberlein Show

Jag gästade Ann Heberlein Show där vi diskuterade integrationsfrågor.


7 mars 2017
Tim Pool

Här pratar jag med vloggaren Tim Pool om hur Sverige ser ut idag, vad vi har för utmaningar och hur vi kan hjälpa barn att integreras bättre i det svenska samhället.


11 april 2016
Tv4 Nyhetsmorgon

Mustafa Panshiri är polisen som talar samma språk som de ensamkommande flyktingbarnen från Afghanistan. Med språket dari kan han prata med ungdomarna och lära dem om Sverige. En av dem som Mustafa träffade på ett asylboende är Ehsan Hosejni, som har varit i Sverige i 15 månader.