bigOriginal22.jpg

Föreläsningar / Kurser

 

Föreläsningar / Kurser

Jag erbjuder föreläsningar själv och tillsammans med andra om integration och inkludering - ur olika perspektiv.
Kontakta mig för bokning här.


LITEN2.jpg

hur lyckas vi med integrationen?
kurs med Mustafa Panshiri

Mustafa Panshiri fd polis med afghanskt ursprung som besökt över tvåhundra kommuner och informerat tusentals ensamkommande och nyanlända om vad det innebär att leva i ett sekulärt och demokratiskt samhälle som Sverige. Mustafa har tillsammans med journalisten Jens Ganman också skrivit den omtalade boken Det lilla landet som kunde (2018 Vulkan).


hur blir man en del av ett samhälle?
med Callis Amid & mustafa

Callis Amid är konsult i Försvarsmakten. Han blev också vald som Årets Veteran 2016. Callis har flerårig yrkeserfarenhet från Försvarsmakten och tjänstgjort i Afghanistan genom myndighetens försorg vid tre tillfällen. Han sökte sig initialt till myndigheten för att ge något tillbaka till det land som hade gjort så mycket för honom.

Tillsammans med Callis reser jag land och rike runt och träffar skolelever där vi berättar om våra resor från utanförskap till att ha tjänstgjort inom Polismyndigheten och Försvarsmakten.


Kreativ Integration är en heldagskurs som utforskar idéerna och teorierna kring klanstrukturer i mötet med individualistiska samhällen. Besök hemsidan för mer information.

Kursen leds av Mustafa, Eli Göndör och Per Brinkemo.